2025/4/Friday |

1404/1/29 20:58

SHAKHES EXCHANGE

با مجوز رسمی از بانک مرکزی

شرکت تضامنی پیام سلیمانی و شریک



اخبار

1401/4/6 14:6 وام ودیعه مسکن به مرحله اجرا رسید کد خبر : 14266
در جلسه امروز مسئولان وزارت راه و بانک مرکزی، شیوه نامه پرداخت وام کمک ودیعه مسکن نهایی شد.

روابط عمومی بانک مرکزی از جلسه مسئولان این بانک با وزارت راه و شهرسازی برای نهایی کردن دستورالعمل وام ودیعه مسکن خبر داد. دولت برای حمایت از مستاجران بانک مرکزی وام ودیعه مسکن را تصویب کرد که بانک مرکزی بخشنامه مربوط به آن را در روز ۱۰ خردادماه به بانک‌ها ابلاغ کرد. براساس بخشنامه جدید متقاضیان برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن از ۱۲ خردماه از طریق سامانه طرح‌های حمایتی مسکن به نشانی http://saman.mrud.ir درخواست خود را ثبت کردند و از این روز ثبت نام آغاز شد. این بخشنامه که به بانک‌ها ابلاغ شده بود، اما معطل شیوه نامه اجرایی وزارت راه و شهرسازی بود که این موضوع امروز با حضور معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و مدیران مربوطه در بانک مرکزی نهایی شد. پس از ارائه شیوه‌نامه مربوطه از سوی وزارت راه و شهرسازی مقرر شد که این شیوه نامه نهایی و امروز به شبکه بانکی ابلاغ شود و در نتیجه پس از این عملیات، پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن به زودی عملیاتی شود. بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار این وام از محل تسهیلات ماده ۴ قانون جهش تولید مسکن به منظور حمایت از مستاجران در سال جاری تا سقف ۴۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات کمک ودیعه مسکن از طریق معرفی وزارت راه و شهرسازی توسط بانک‌های عامل پرداخت می‌شود. سقف تسهیلات کمک ودیعه مسکن در تهران ۱۰۰ میلیون تومان، مراکز استان‌ها ۷۰ میلیون تومان و سایر نقاط شهری ۴۰ میلیون تومان مصوب شد. نرخ سود تسهیلات ۱۳ درصد و دوره بازپرداخت پنج ساله است.
1401/4/4 10:13 واریزی جدید به حساب جاماندگان سود سهام عدالت / شرط پرداخت چیست؟ کد خبر : 14264
1401/4/2 10:12 بانک ملت به بزرگ ترین بانک بورسی کشور تبدیل شد کد خبر : 14263
مجامع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده بانک ملت به عنوان نخستین بانک اصل چهل و چهاری، با حضور اکثریت سهامداران برگزار شد و با تقسیم ۱۰۰ ریال سود به ازای هر سهم و همچنین افزایش ۵۵ هزار میلیارد ریالی سرمایه و تبدیل این بانک به بزرگ ترین بانک بورسی کشور، به کار خود پایان داد.

در مجمع عمومی عادی سالیانه که به ریاست مسعود نصر اصفهانی رییس هیات مدیره و نظارت قربان اسکندری مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی و سلحشور به عنوان نماینده سهامداران عمده و همچنین دبیری سیدمحمد نورمحمدحسینی مدیرکل حقوقی بانک ملت برپا شد، گزارش عملکرد هیات مدیره در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۰ مورد تایید سهامداران قرار گرفت. بر اساس این گزارش، از کل سود حاصله معادل ۱۵۸ هزار میلیارد ریال، ۱۱۳ هزار میلیارد ریال آن به عنوان سود تسعیر بر اساس بخشنامه بانک مرکزی غیرقابل تقسیم، اعلام شد و از ۳۹ هزار میلیارد ریال سود قابل تقسیم، تقسیم ۱۰۰ ریال به ازای هر سهم به تصویب سهامداران رسید و مقرر شد تا بقیه این سود پس از تایید مراجع قانونی، صرف افزایش سرمایه شود. انتخاب سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی و تعیین روزنامه های اطلاعات و دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه های کثیرالانتشار برای درج آگهی های مجمع، از دیگر مصوبات جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه بانک ملت بود. همچنین در مجمع عمومی فوق العاده بانک ملت که به ریاست قربان اسکندری مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد و نظارت سلحشور و امیدقائمی نمایندگان سهامداران عمده و همچنین دبیری سیدمحمد نورمحمدحسینی مدیرکل حقوقی بانک ملت برپا شد، سهامداران بر افزایش ۵۵ هزار میلیارد ریالی سرمایه این بانک و رسیدن سرمایه بانک از ۲۰۷.۰۴۳ میلیارد ریال به ۲۶۲.۰۴۳ میلیارد ریال از محل سایر اندوخته ها مهر تایید زدند تا بدین ترتیب این بانک به بزرگ ترین بانک بورسی کشور تبدیل شود. در این مجمع که برای نخستین بار پس از بروز پاندمی کرونا با حضور سهامداران برپا شد، نمایندگان حوزه مالی بانک ملت به سوالات سهامداران درباره گزارش عملکرد هیات مدیره و همچنین بندهای حسابرسی پاسخ گفتند.
1400/8/22 14:13 شرایط ثبت و استعلام چک کد خبر : 13261
با پیامک و خودپرداز اعلام شد

یک مقام مسئول در نظام بانکی آخرین وضعیت ثبت و استعلام چک‌های صیادی از طریق ارسال پیامک و خودپرداز و ثبت گروهی چک را نیز اعلام کرد. طبق قانون جدید چک که از ابتدای سالجاری لازم‌الاجرا شد و ثبت و صدور چک را ملزم به ثبت در سامانه صیاد کرد و نقل‌انتقال چک را از طریق پشت‌نویسی ممنوع کرد. بانک مرکزی در راستای پیاده‌سازی این قانون، روش‌های متنوعی را برای ثبت، تأیید و استعلام چک‌های صادرشده تدارک دید که شامل روش‌های حضوری و غیرحضوری می‌شوند.   روش‌های کاملاً غیرحضوری که همزمان با شروع توزیع چک‌های صیادی جدید عملیاتی شده‌اند شامل ارائه خدمات ثبت، تأیید و استعلام چک بوسیله برنامک‌های تلفن همراه اعم از برنامک‌های پرداختی، همراه بانک‌ها و فضای اینترنت بانک‌ها است. کاربران می‌توانند مراحل مورد نیاز را از این سه روش بدون مراجعه حضوری به شعب بانک یا خودپردازها انجام دهند. در این زمینه، از آنجا که امکان ثبت و صدور چک در سامانه صیاد به صورت اینترنتی برای همه مقدور نیست، یکسری برنامه‌ریزی‌ها چون فعال سازی خودپردازها و ارسال پیامک برای ثبت و انتقال چک درنظر گرفته شد که پیگیری این موضوع از یک مقام مسئول در نظام بانکی حاکی از آن است که اطمینان حاصل کردن از ثبت چک توسط صادرکننده به واسطه ارسال پیامک در حال طی کردن مراحل تست نهایی است و به زودی امکان ثبت و استعلام چک از طریق پیامک فراهم می‌شود. این در حالی است که پیش از این مسئولان بانک مرکزی گفته بودند که این امکان تا پایان شهریور سالجاری فراهم خواهد شد. از سوی دیگر، وی درباره ثبت و انتقال چک از طریق خودپردازهای بانک‌ها توضیح داد: بهره‌مندی از این امکان در حال انجام و فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم است و نسبت به ارسال پیامک مقداری زمان‌بر است. همچنین، زمانی که از عملکرد بانک‌ها در زمینه خودپردازها اطمینان حاصل شود، این موضوع نیز عملیاتی و به مردم اطلاع‌رسانی می‌شود.     این مقام مسئول درباره امکان ثبت گروهی چک برای اشخاص حقوقی در جهت تعدد مبادله و صدور چک نیز گفت: این موضوع امکان‌پذیر شده است منتها به سیاست بانک موردنظر بستگی دارد که تمایلی به ثبت گروهی چک دارند یا خیر. با توجه به اینکه قانون، بانک‌ها را مکلف به ثبت گروهی چک نکرده است، این امکان برای بانک‌ها ایجاد شده اما برخی از آن‌ها این موضوع را اجرا و برخی دیگر اجرا نمی‌کنند.
1400/7/17 16:41 سید علی حسینی مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران شد کد خبر : 13260
1400/3/20 13:26 ارز حاصل از صادرات کد خبر : 12259
مشاهده اطلاعات میزان بازگشت ارز حاصل از صادرات ممکن شد

حمید زادبوم رییس سازمان توسعه و تجارت ایران اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده توسط سازمان توسعه تجارت ایران و اقدام ارزشمند مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، از این پس صادرکنندگان می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع تجارت و از طریق مسیر عملیات ارزی مشاهده اطلاعات ارزی بازگشت ارز حاصل از صادرات، میزان ایفای تعهدات ارزی خود را مشاهده کنند. وی افزود: همچنین صادرکنندگان می‌توانند اطلاعات بازگشت ارز حاصل از صادرات خود را به تفکیک روش‌های مختلف بازگشت ارز حاصل از صادرات شامل فروش ارز در سامانه نیما، واردات در مقابل صادرات خود، واگذاری کوتاژ‌های صادراتی به غیر، پرداخت بدهی ارزی، سپرده گذاری ارزی و فروش ارز به بانک‌های عامل و صرافی‌های مجاز را در فاصله زمانی حداکثر ۲۴ ساعت بعد از رفع تعهد مشاهده کنند. معاون وزیر و رییس کل سازمان توسعه تجارت ادامه داد: فروش ریالی ثبت و تایید شده در بازه زمانی ۲۲ فروردین ۹۷ تا ۱۶ مرداد ۹۷ نیز در این سامانه قابل مشاهده است. زادبوم ضمن قدردانی از مجموعه خدوم و زحمتکش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اعلام کرد با دسترسی ایجاد شده امکان گزارشگیری میزای ایفای تعهدات ارزی بر اساس روش‌های مختلف با هدف تحلیل کارشناسی و ارزیابی ایفای تعهدات ارزی و همچنین تهیه گزارش‌های تحلیلی و مقایسه‌ای فراهم شده است. وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در صورت ارسال اطلاعات مربوط به کوتاژ‌های صادراتی به تفکیک زمان صادرات و ایجاد تناظر میان ایفای تعهدات ارزی ایفا شده و کوتاژ‌های صادراتی، امکان مشاهده وضعیت ایفای تعهدات ارزی صادرکنندگان بر اساس تفکیک سال‌های مختلف فراهم خواهد شد و در این صورت امکان استفاده از ابزار‌های تشویقی از جمله معافیت مالیاتی، استرداد مالیات بر ارزش افزوده، پرداخت مشوق‌های صادراتی و همچنین ایجاد محدودیت‌ها به صورت متمرکز و بر اساس صادرات و ایفای تعهدات ارزی سالیانه فراهم خواهد شد.
1400/3/9 12:46 همتی از ریاست بانک مرکزی برکنار شد / پور محمدی جایگزین شد کد خبر : 12258
1400/3/3 10:36 چگونه چک موردی بگیریم؟ کد خبر : 12256
چک موردی نوعی چک است که به صورت موردی به مشتری حقیقی فاقد دسته چک و دارای حساب جاری داده می شود.

بانک مرکزی روز گذشته شیوه نامه چک های موردی را به شبکه بانکی ابلاغ کرد که از مرداد ماه سالجاری لازم الاجراست. در این زمینه، اعطای چک موردی به مشتری بایـد از طریـق سـامانه صـیاد بـا دریافـت شناسـه یکتـا بـرای هر برگ چک موردی انجـام شود که نیازی به رعایـت فرآینـدها و الزامـات نـاظر بـر اعتبارسـنجی و رتبه بندی اعتباری نیست. در صورت عدم پرداخت وجه چـک مـوردی بـه دلیـل نداشـتن موجـودی کـافی یـا تحقـق هـر یک از علل مقرر در قانون برای برگشت چـک، صـاحب حسـاب و وکیـل یـا نماینـده امضـاءکننده چـک از طـرف وی تا زمان پرداخت دین ناشـی از چـک مزبـور، مشـمول محرومیت هـای منـدرج در مـاده (٥) مکرر الحاقی بـه قـانون و نیـز محرومیـت از دریافـت دسـته چـک، صـدور چـک جدیـد و اسـتفاده مجدد از چک موردی می شود. چه کسانی نمی توانند چک موردی بگیرند؟ در این بین، باید بدانید که افراد زیر نمی توانند چک موردی از بانک ها دریافت کنند: ۱) اشخاص ورشکسته ۲) افرادی که قادر به پرداخت محکوم به آن هستند، نباشند. ۳) وکیل/نماینـده صـادرکننده (امضـاءکننده) چـک برگشـتی رفـع سـوءاثر نشـده از طـرف اشخاص صاحب حساب وفق شرایط مقرر در قانون. ۴) اشخاص دارای چک برگشتی رفع سوءاثر نشده اعم از موردی و عادی. ۵) اشخاصی که بنـا بـه رأی قطعـی مراجـع قضـایی حسـب مفـاد قـوانین مربـوط از جملـه مــوارد مقــرر در قــانون، بــه محرومیــت از داشــتن دســته چــک و چــک مــوردی محکــوم شده اند. ۶) اشخاصی که حساب جاری آنهـا بـه دلایـل قـانونی یـا حسـب تصـمیم مرجـع قضـایی مسدود شده و برداشت از آن ممنـوع اسـت؛ بـه اسـتثنای مـواردی کـه صـرفاً بخشـی از موجودی حساب جاری مشتری مسـدود شـده و برداشـت مـابقی موجـودی حسـاب جـاری وی امکانپذیر است. ۷) اشــخاص ورشکســته، ناتوان از پرداخــت محکــوم بــه یــا دارای چــک برگشــتی رفــع سوءاثر نشده که مطابق حکم مقرر در تبصـره ٢ ذیـل مـاده ۲۱ مکـرر قـانون، بـه وکالـت با نمایندگی از طرف صاحب حساب اعم از شخص حقیقی یا حقوقی اقدام می کنند. استعلام وضعیت صادرکننده چک موردی در سامانه صیاد اعطای چک موردی به مشـتری تـا قبـل از تعیـین تکلیـف چک هـای مـوردی قبلـی اعطـایی به وی در سامانه صیاد یا ارائه آنها به بانک، ممنوع است. دارنده چک موردی می توانـد آخـرین وضـعیت صـادرکننده چـک مـوردی شـامل سـابقه چـک برگشتی در سه سـال اخیـر و میـزان تعهـدات چک هـای تسـویه نشـده را از طریـق سـامانه صـیاد استعلام کند. همچنین، تســویه چــک مــوردی منــوط بــه ثبــت مشخصــات آن و نیــز ثبــت عملیــات تســویه آن در سامانه صیاد است.
1400/3/2 12:55 کاهش چک‌های برگشتی با اجرای قانون جدید چک؛ تعداد چک های ثبت شده در سامانه صیاد از یک میلیون برگ گذشت کد خبر : 12255
تعداد چک‌های صیادی ثبت شده در سامانه صیاد تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به یک میلیون برگ رسید.

به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، تعداد چک های صیادی ثبت شده در سامانه صیاد با الزامی شدن اجرای قانون جدید چک از ابتدای سال ۱۴۰۰ ، تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری، به یک میلیون فقره رسیده است. بر همین اساس، نسبت چک های برگشتی به وصولی در سامانه صیاد از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا ۲۶ اردیبهشت سال جاری حدود ۹ درصد بوده که در مقایسه با دوره مشابه در سال های ۹۸ و ۹۹ کاهش قابل ملاحظه داشته است. بر اساس اعلام معاونت فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکنون بیش از یک میلیون نفر ساعت در نظام بانکی کشور برای فراهم آوردن زیرساخت‌های اجرای قانون جدید چک زمان صرف شده است. این زمان علاوه بر اینکه شامل اقدامات فنی و مقرراتی بوده، دامنه وسیعی از برنامه‌های فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و آشنایی عموم ذینفعان چک را نیز شامل شده است. گفتنی است ارائه خدمات و سرویس های عمومی ثبت، تائید و انتقال چک مراحل تست و بازبینی های عملیاتی را پشت سر گذاشته و به زودی بر بستر کدهای دستوری (USSD) و پیام کوتاه عملیاتی خواهند شد و در دسترس عموم قرار می گیرند.
1400/3/2 12:49 هموطنان از اجاره کارت ملی برای امور بانکی و ارزی خودداری کنند کد خبر : 12254
به هموطنان اکیداً‌ توصیه می شود، از اجاره کارت ملی به افراد سودجو،‌ به منظور انجام خدمات پولی، بانکی و ارزی جداً خودداری کنند چراکه عواقب ناشی از آن برعهده دارنده مدارک هویتی است.

به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، اجاره کارت ملی به منظور انجام امور خدمات پولی، بانکی و ارزی امری است که برای پوشش فعالیت های سودجویانه، مجرمانه، پولشویی و فرار مالیاتی کاربرد دارد و پیشنهاد دهندگان، کسانی هستند که برای گریز از عواقب فعالیت‌های خلاف قانون، مسئولیت آن را در قبال پرداخت مبالغی اندک، یکسره متوجه اجاره دهندگان می کنند. از این رو به هم میهنان گرامی اکیدا توصیه می شود به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی، پیشنهاد سپردن مدارک و اطلاعات هویتی (اجاره کارت ملی/ حساب بانکی) را با هیچ مبلغی نپذیرند، تا از عواقب جدی ناشی از فعالیت هایی که از این طریق رخ می‌دهد در امان باشند.
1400/2/28 13:58 کمیته بال (بازل) و وظایف آن کد خبر : 12253
انتشار اصول پایه در نظارت بانکی کارآ و موثر و همچنین مقررات مربوط به کفایت سرمایه؛ از جمله اقدامات مهمی است که توسط کمیته بال تهیه و ارائه می‌شود.

در سال ۱۹۷۵ و به دنبال ورشکسته شدن چند بانک بزرگ جهانی در اثر مشکلات ارزی، کمیته ای در شهر بازل سوئیس متشکل از ۱۰ کشور بزرگ اقتصادی و یا همان G-۱۰ تشکیل شد که کمیته بال هم شناخته شده است. هدف از تشکیل این کمیته بالا بردن درک موجود در خصوص مسائل نظارتی کلیدی و همچنین بهبود کیفیت نظارت بانکی در سراسر جهان بود. در این کمیته تلاش می ­شود که دستیابی به این هدف از طریق تبادل اطلاعات در مورد مسائل نظارت بانکی در سطح ملی و همچنین در خصوص رویکردها و روش ها انجام شود. در مواقع لازم، این کمیته از این درک مشترک استفاده می‌کند تا اصول راهبردی و استانداردهای نظارتی را در حوزه ­های مورد نیاز تدوین کند. این کمیته به رغم برخورداری از تخصص و تجارب کارشناسان ارشد کشورهای‌ پیشرو در صنعت بانکداری، فاقد هرگونه اقتدار رسمی فراملی در امر نظارت بانکی‌ است و نتایج کار و دستاوردهای آن به هیچ وجه الزام قانونی برای کشورها ایجاد نمی‌کند. به بیان دیگر، کمیته مزبور استانداردها و رهنمودهای نظارتی را تدوین کرده و بهترین‌ شیوه عملیاتی کردن آنها را به کشورها توصیه‌ می کند. گرچه بانک تسویه های بین المللی (BIS) متعلق به بانک های مرکزی دنیا است و ساختمان آن جهت برگزاری جلسات کمیته مذکور مورد استفاده قرار می گیرد، اما جدای از میزبانی جلسات و امور تدارکاتی و دبیرخانه ای بانک مورد اشاره، نقشی در جریان تعیین سیاست های کمیته بال ندارد. از مهم ترین اقدامات کمیته بال تهیه و انتشار اصول پایه در نظارت بانکی کارآ و موثر و همچنین مقررات مربوط به کفایت سرمایه است. در همین باره کمیته بازل مجموعه ای از مقررات و شروط حداقل سرمایه را در سال های ۱۹۸۸ با عنوان بازل ۱، در سال ۱۹۹۹ با عنوان بازل ۲ و در سال ۲۰۱۰ با عنوان بازل ۳ معرفی نموده اند. مقررات بازل ۱ بر پایه محاسبه میزان سرمایه و تعریف استانداردهای مربوط به ریسک‌ اعتباری استوار بوده است. این مجموعه مقررات در سال ۱۹۹۶ اصلاح و با اضافه نمودن اهمیت ریسک بازار مجموعه مقررات جدیدی تدوین و با عنوان بازل دو ارائه شد. در بازل ۲، نسبت کفایت سرمایه عبارت است از نسبت سرمایه بانک‌ به دارایی ­های موزون ریسکی که نباید از ۸ درصد کمتر باشد. تقویت ثبات سیستم بانکداری بین المللی، ایجاد شرایط یکسان الزامات سرمایه ای برای بانک های تجاری و تمرکز بر ریسک اعتباری و میزان کافی سرمایه تخصیص‌یافته از جمله اهداف مهم بازل دو معرفی شده اند. پس از بحران مالی در سال ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ روسای بانک های مرکزی و قانون گذاران ارشد جهان بر سر یکسری مقررات جدید بانکداری توافق کردند تا بدینوسیله از تکرار بحران مالی اخیر دنیا پیشگیری کنند، که یکی از عوامل اصلی بروز آن سطح پایین سرمایه نسبت به دارایی بانک ­ها بود. بر این اساس موافقت شد تا بانک های جهان به نگهداری سرمایه بیشتر در خزانه خود ملزم شوند. بر اساس مقررات بازل ۳، بانک‌ها به شدت ملزم خواهند بود تا مقدار سرمایه خود را به عنوان ذخیره رفع خطر برای تامین خسارات احتمالی دو چندان کرده، سود سهام و هزینه ­های اجرایی را در زمان کاهش ذخایر قطع کرده و اعطای تسهیلات را در هنگام شکوفایی اقتصادی محدود کنند. در بازل ۳ شرایط بسیار سختی برای سرمایه‌گذاری‌های تجاری و بنگاه داری در نظر گرفته شده که عملا بانک‌ها را مجبور به خروج از این نوع سرمایه‌گذاری‌ها می‌کند. به عبارت دیگر در بازل ۳، منابع برای سرمایه‌گذاری‌های عمده در شرکت‌های تجاری باید توسط خود سهامداران بانک تهیه شود و از منابع سپرده گذاران در این امر استفاده نشود.
1400/2/18 10:7 فعاليت صنوف گروه هاي شغلي يک و دو از شنبه در تهران/ لزوم تشديد رعايت پروتکل هاي بهداشتي توسط اصناف کد خبر : 12251
رئيس اتاق اصناف تهران پيرامون محدوديت هاي ضد کرونايي در تهران اظهار داشت: با رايزني هاي صورت گرفته با استاندار تهران و ستاد ملي مديريت کرونا در يک هفته اخير، خوشبختانه امروز در ستاد ملي فعاليت گروه هاي شغلي يک و دو از امروز ۱۸ ارديبهشت مصوب گرديد.

قاسم نوده فراهاني با بيان اينکه بازار بزرگ تهران و پاساژها از شنبه هفته آينده بازگشايي و مجاز به فعاليت خواهند بود، افزود: تمديد تعطيلي صنوف گروه هاي شغلي ۳ و ۴ از امروز ۱۸ ارديبهشت ماه آغاز و تا جمعه ۲۸ ارديبهشت ماه ادامه خواهد داشت. فراهاني با اشاره به وضعيت سخت اقتصادي صنوف اظهار داشت: با جلسات متعددي که با مسئولان مربوطه برگزار نموديم و بيان شرايط موجود و توانايي رعايت کامل پروتکل ها توسط اصناف، توانستيم ايشان را متقاعد به فعاليت اکثريت اصناف نماييم. وي در خصوص رعايت پروتکل هاي بهداشتي در واحدهاي صنفي گفت: دغدغه اصلي تمامي اصناف سلامت جامعه ميباشد و در اين مرحله نيز با تشديد رعايت پروتکل هاي بهداشتي توسط واحدهاي صنفي، هم رونق اقتصادي در صنوف ايجاد ميگردد و هم اصناف با تمام توان همچنان در مديريت بيماري کرونا همراهي خواهند نمود. رئيس اتاق اصناف تهران در پايان تاکيد کرد: واحدهاي بازرسي اتحاديه هاي صنفي و اتاق اصناف تهران نظارت مجدانه بر رعايت پروتکل هاي بهداشتي خواهند داشت و با متخلفين احتمالي شديدا برخورد و به مدت ۳ هفته پلمب خواهند شد.
1400/2/16 10:17 خالق اتروم جوان‌ترین میلیاردر دنیای ارز دیجیتال شد کد خبر : 12250
جهش و رکوردزنی قیمت اتروم، دومین ارز دیجیتال بزرگ جهان، باعث شد ویتالیک بوترین، یکی از سازندگان این ارز دیجیتال به جوان‌ترین میلیاردر تاریخ ارزهای دیجیتال تبدیل شود.

جهش و رکوردزنی قیمت اتروم، دومین ارز دیجیتال بزرگ جهان، باعث شد ویتالیک بوترین، یکی از سازندگان این ارز دیجیتال به جوان‌ترین میلیاردر تاریخ ارزهای دیجیتال تبدیل شود. پس از اینکه این هفته قیمت اتروم از ۳.۲۰۰ دلار بالاتر رفت، ثروت این برنامه‌ نویس ۲۷ ساله روسی که حالا ساکن کانادا است از ۱ میلیارد دلار فراتر رفت. بوترین در سال ۲۰۱۸ دارایی کیف پول مجازی خود را اعلام کرد. حالا این کیف پول با داشتن ۳۳۳.۵۲۱ سکه اتروم بیش از ۱.۱۶ میلیارد دلار ارزش دارد. ارزش اتروم که تنها رقیب جدی بیت‌کوین به حساب می‌آید امسال حدود ۴ برابر شده است. طبق داده‌های کوین مارکت کپ، قیمت اتروم تنها در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ درصد جهش کرده و به ۳.۴۵۶ دلار رسیده است. به این ترتیب جهش قیمت اتروم در ۷ روز گذشته به ۳۷ درصد رسیده است.
1400/2/8 13:13 اهم تکالیف بودجه‌ای شبکه بانکی کشور ابلاغ شد کد خبر : 12249
بانک مرکزی اهم تکالیف شبکه بانکی کشور مقرر در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور را ابلاغ کرد.

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای اهم تکالیف شبکه بانکی کشور مقرر در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور را به شرح زیر ابلاغ کرد: جزء (۳-۲) بند الف تبصره ۲: بانک‌های دولتی مکلفند همکاری‌های لازم در اخذ سـفارش‌های خرید و فروش واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق و یا سهام موضوع این جزء را از طریق شعب خود انجام دهند. بند (ح) تبصره ۲: هرگونه توثیق سهام شرکت‌های دولتی مشمول واگذاری نزد مؤسسات مالی و اعتباری جهت اخذ تسهیلات، جز با تأیید کتبی وزیر امور اقتصادی و دارایی ممنوع میباشد. بند (ز) تبصره ۱۸: به بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی اجازه داده می‌شود از محل منابع خود از جمله منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های مازاد در هر یک از طرح (پروژه)های بزرگ زیربنایی و طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای نظیر طرح‌های آزادراهی و بزرگراهی و راه‌های اصلی، صنعتی و تولیدی در قالب تأمین مالی و تملک و ایجاد شرکت و صندوق طرح (پروژه) و حداکثر تا سقف ۴۰ درصد از سرمایه پایه خود (با احتساب سهم سرمایه‌گذاری در شرکت‌های مرتبط با فعالیت بانکداری) مشارکت نمایند. بانک ها و مؤسسات اعتباری موظفند حدکثر ظرف مدت پنج سال پس از بهره‌برداری از طرح‌های صنعت و تولیدی مذکور نسبت به واگذاری آنها اقدام نمایند. در غیر این صورت با گذشت پنج سال از تاریخ بهره‌بردای مشمول جریمه‌های ماده (۱۷) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور می‌شوند.